Sera Goldy gran - храна за златни рибки

0 от 5 / 0 гласа
5.50 BGN

sera goldy gran е хранителна и лесно смилаема храна за всчки ценни златни рибки.Тя оптимално удовлетворява специалните изисквания на красивите златни рибки. Благодарение на технологичния процес, ценното съдържание на BIO-VIP формулата и подбраните суровини (Омега мастни киселини, бета глюкани, астаксантин, амини киселини, витамини, минерали, микроелементи, вторични растителни съставки и др.) се запазват надеждно. Резултата е брилянтни цветове, здравословен растеж, силна имунна система, плодовитост и жизненост.

Хранете по няколко пъти на ден, но само по толкова, колкото рибите могат да консумират за кратко време. Ние препоръчваме хранене често със sera goldy Spirulina за развитие на прекрасни цветове.

�ра за стомашна флора Bacillus subtilis, който е одобрен за декоративни риби от Юни 2016 и е изрично препоръчан от EFSA (Европейският орган за безопасност на храните) за използване в храни за декоративни риби за подобряване на растежа и усвояването на храната.

 

Оптимизирането на усвояемостта на храната дълготрайно подпомага развитието и здравето на рибите. Подсилените риби боледуват по рядко. Освен това значително се намалява замърсяването на водата с ихтиотоксични субстанции и продукти, които подпомагат водораслите.

N-US style='mso-ansi-language:EN-US'>