sera Arowana - гранули за Арована и други едри хищни риби

0 от 5 / 0 гласа
32.90 BGN

Специални гранули за Арована и други едри хищни риби - 1 000 мл. 

Плуващите гранули съдържат голям процент протеини от риба, крил и сладководни ракообразни. По тази причина sera Arowana е много добра алтернатива на живата храна. Благодарение на съдържащите се в нея естествени вкусове храната се приема добре дори от придирчиви риби. Добавения ценен астаксантин подпомага имунната система и осигурява брилянтни цветове. 

ната осигурява бърз растеж, здравословно развитие и брилянтни цветове на рибите.

 

ImmunPro е още една от иновациите на sera в гамата от храни за декоративни риби. Високия клас храни за декоративни риби за първи път съдържат стабилизатора за стомашна флора Bacillus subtilis, който е одобрен за декоративни риби от Юни 2016 и е изрично препоръчан от EFSA (Европейският орган за безопасност на храните) за използване в храни за декоративни риби за подобряване на растежа и усвояването на храната.

Оптимизирането на усвояемостта на храната дълготрайно подпомага развитието и здравето на рибите. Подсилените риби боледуват по рядко. Освен това значително се намалява замърсяването на водата с ихтиотоксични субстанции и продукти, които подпомагат водораслите.

N-US style='mso-ansi-language:EN-US'>