Храна за зайци Tropical Tropifit Rabbit Jr. Premium Plus 750g

0 от 5 / 0 гласа
11.20 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Храна за малки зайци със зеленчуци и билки .

  • Пълноценна храна за малки зайци на възраст от 8 седмици до една година на базата на гранули с треви, люцерна, ябълка и слънчоглед, които са богати на фибри, и добавяне на сушени зеленчуци и ароматни билки, които са богати на витамини.
  • Богатата формула осигурява на растящите зайци всички основни хранителни вещества.
  • Високото съдържание на диетични фибри и добавянето на цвекло и билки регулират храносмилането.
  • Пребиотичните свойства на много съставки стимулират развитието на полезна чревна флора и подобряват имунната система на зайците.
  • Добавянето на зеолит намалява неприятната миризма на фекалиите.
  • Храната не съдържа пълнозърнести зърнени храни, ГМО, консерванти, подобрители на вкуса, добавена захар или аромати.

Хранене : Отглеждането на зайци до 8-месечна възраст трябва да има неограничен достъп до гранули. От 8-месечна възраст намалете броя на гранулите в диетата (до крайна доза от 50 - 80 g) и увеличете дела на сеното и пресните зеленчуци. Осигурете достъп до сено и вода по всяко време.

Състав : Зърнени култури (включително царевица), производни от растителен произход (включително гранули с треви 9%, гранули с люцерна 6%, магданоз, мента, лайка, цвят на невен), плодове (сушена ябълка, съдържаща се в гранулите 9%), зеленчуци ( изсушено цвекло 2%, изсушен морков 2%), семена (включително слънчоглед, съдържащ се в гранулите 3%, ленено семе, съдържащо се в гранулите 1,5%), минерали (зеолит 1%).