Храна за зайци Tropical Tropifit Adult Premium Plus 750g

0 от 5 / 0 гласа
11.20 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Храна за зайци със зеленчуци и билки .

  • Пълноценна храна за зайци на основата на гранули с треви, люцерна, ябълка и слънчоглед, които са богати на фибри, и добавянето на сушени зеленчуци и ароматни билки, които са богати на витамини.
  • Високото съдържание на диетични фибри и добавянето на цвекло и билки регулират храносмилането и намаляват образуването на косми.
  • Пребиотичните свойства на много съставки стимулират развитието на полезна чревна флора и подобряват имунната система на зайците.
  • Добавянето на зеолит намалява неприятната миризма на фекалиите.
  • Храната не съдържа пълнозърнести зърнени храни, ГМО, консерванти, подобрители на вкуса, добавена захар или аромати.

Хранене : 50 - 80 g на ден на две порции. Осигурете достъп до сено и вода по всяко време. Порциите могат да бъдат намалени, ако заешката диета се допълни с пресни зеленчуци и билки.

Състав : Зърнени култури (включително царевица), производни от растителен произход (включително гранули с треви 13,5%, гранули с люцерна 3%, лайка, мента, магданоз, сено, цвят на невен), плодове (сушена ябълка, съдържаща се в гранулите 10,5%), зеленчуци (сушено цвекло 2%, сушен морков 2%), семена (включително слънчоглед, съдържащ се в гранулите 1,5%, ленено семе, съдържащо се в гранулите 1,5%), минерали (зеолит 1%).