Beaphar Deep Clean Disinfectant - за почистване на клетки, 500мл

0 от 5 / 0 гласа
19.70 BGN

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

 

Beaphar Deep Clean Disinfectant - дезинфектант за къщички и клетки за малки животни

Как действа ? Специалната формула за любителите на малки животни е идеална за пластмасови клетки, дървени колибки, играчки, твърди повърхности и др. Този дезинфектант е важна част вашия график за почистване, също така има значение и за защита на здравето на вашия домашен любимец и на вашето семейство. Той убива много бактерии (напр.  Salmonella, MRSA, E. Coli) и също така е активен срещу вируси (напр. Parvovirus, Calicivirus (VHD) и Adenovirus).

Как да го използваме? Първо преместете вашия домашен любимец на безопасно място. Измийте или избършете дъното на пластмасовата клетка и остържете изпражненията и другите остатъци от дъното на дървените колибки. Напръскайте с дезинфектанта обилно и оставете да изсъхне. Последващо изплакване с вода не е необходимо.

Предпазни мерки: Не пръскайте директно върху домашния любимец! Не вдишвайте спрея! Използвайте само в проветриви помещения. Съхранявайте на тъмно при температура под 25°C. Пазете от деца! Избягвайте контакт с очите! В случай на попадане в очите измийте обилно с вода и потърсете лекарска помощ. 

 Съдържание: 20-25% етанол, 3- 5% натриев лаурил сулфат.

EEC класификация: активната съставка на този препарат е обявена в Директива за Биоцидите 98/8/EC

 

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия